top of page

VISIE

Tulipa Lda Logo

Opgericht door Nederlandse maritieme experts met uitgebreide ervaring in scheepsmanagement, brengt Tulipa Lda een nieuw perspectief op bemanningsmanagement in Portugal.

Onze reis begon met een visie om een revolutie in de sector teweeg te brengen, te beginnen met gespecialiseerde bemanningsdiensten voor binnenvaartschepen in heel Europa. Met een focus op het overbruggen van de kloof tussen binnenvaartondernemers en geschoolde bemanningsleden uit Aziatische landen, zoals de Filippijnen en Indonesië, streven we ernaar veelbelovende carrièremogelijkheden te bieden en tegelijkertijd te voldoen aan de personeelsbehoeften van onze klanten.

Gedreven door de wens een uitmundende service te verlenen en mogelijk gemaakt door een divers klantenportfolio, is Tulipa Lda toegewijd aan het transformeren van de manier waarop rederijen hun bemanning bereiken en beheren. Door ongeëvenaarde service te leveren, duurzame partnerschappen te bevorderen en trends in de sector voor te blijven, geven we vorm aan de toekomst van bemanningsmanagement op de drukke waterwegen van Europa.

Onze Visie

Varen met vertrouwen, bemanningen waarop u kunt bouwen.

Veerboot op het water
bottom of page