top of page

DIENSTEN

Tulipa Lda Logo

Onze missie

Een nieuwe manier van scheepsmanagement en bemanningsoplossingen

We zullen de wereld van bemanning en scheepsmanagement veranderen.

Wij werken volledig in overeenstemming met alle nationale en internationale conventies en regelgeving.

Wij zorgen ervoor dat onze baanbrekende oplossingen betaalbaar blijven, vooral op de lange termijn.

Wij zorgen ervoor dat ons concept ook in de toekomst een succes blijft

Container ship on the Rhine River in Mainz

Onze reis

2022

Oprichting van Tulipa

We zijn Tulipa in 2022 gestart nadat de oprichters een baanbrekende nieuwe methode voor bemanning en scheepsmanagement hadden gevonden.

2023

Uitbreiding van onze service

Sinds eind 2023 bieden wij full-deckcrew management aan, met dit baanbrekende concept bieden wij onze klanten een zorgeloze en zorgeloze service.

railway viaduct and cruise ship in Pocinho, Douro Valley, Portugal.jpg

Tulipa Lda is de vertrouwde partner voor Europese binnenvaartondernemingen die op zoek zijn naar gespecialiseerde bemanningsmanagementdiensten voor hun binnenvaartschepen.

 


Bemannings oplossingen

  • Werving: Wij zijn gespecialiseerd in het sourcen en evalueren van bekwame bemanningsleden die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van Europese binnenvaartondernemingen.

  • Visumverwerking: Ons toegewijde team beheert het gehele visumaanvraagproces en zorgt voor een naadloze overgang voor bemanningsleden, terwijl de volledige naleving van de regelgeving wordt gehandhaafd.

  • Salarisbeheer: Vertrouw erop dat wij alle aspecten van de salarisadministratie afhandelen, inclusief tijdige betalingen en nauwgezette naleving van de belasting- en socialezekerheidsregels.

  • Naleving van de regelgeving: Wij garanderen de naleving van alle relevante wet- en regelgeving met betrekking tot bemanningsbeheer, waardoor onze klanten het vertrouwen en de zekerheid krijgen dat zij zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

  • Complexe behoeften begrijpen: Wij erkennen de unieke uitdagingen van het opereren op de dynamische binnenwateren van Europa en bieden oplossingen op maat om deze effectief aan te pakken.

  • Bemanningsoplossingen voor de lange termijn: Wij lossen uw langdurige bemanningsaanvragen op door onze bemanning het hele jaar door aan boord te plaatsen, voor vervanging te zorgen als vaste bemanningsleden op vakantie gaan en ervoor te zorgen dat onze bemanning gekwalificeerd is volgens de noodzakelijke regelgeving. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat aan al uw bemanningsgerelateerde zorgen wordt voldaan.

 

 

Welzijn en ontwikkeling van de bemanning:

  • Welzijnsprioriteit: We geven prioriteit aan het welzijn en de loopbaanontwikkeling van onze bemanningsleden en koesteren een ondersteunende werkomgeving die motivatie en succes bevordert. Maandelijkse evaluaties worden uitgevoerd om de voortgang te monitoren en aan eventuele behoeften te voldoen.

  • Tijdige betalingen: Onze toewijding aan tijdige betalingen zorgt voor financiële stabiliteit voor bemanningsleden, waardoor de arbeidstevredenheid en het retentiepercentage worden verbeterd.

  • Nalevingsgarantie: Met een nauwgezette naleving van alle voorschriften en wetten met betrekking tot bemanningsbeheer kunnen onze klanten erop vertrouwen dat hun bemanningsbehoeften met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld.

bottom of page